кадър БНТ, Фейсбук/Румен Радев Редактор: Бих подкрепил с две ръце президента Румен

...
кадър БНТ, Фейсбук/Румен Радев Редактор: Бих подкрепил с две ръце президента Румен
Коментари Харесай

Кирил Петков: В никакъв случай не бих бил конкурент на президента Радев, човекът се справя идеално

кадър Българска национална телевизия, Фейсбук/Румен Радев 

Редактор: 

Бих подкрепил с две ръце президента Румен Радев на изборите за държавен глава, това призна служебният министър на стопанската система Кирил Петков по Българска национална телевизия. На въпрос дали е допустимо той самият да се каднидатира за президентския избор, Петков отговори: „ В никакъв случай, индивидът се оправя идеално “. Служебният министър похвали държавническия метод на Радев и способността му „ да дава независимост на свободни хора “. Петков акцентира, че не е получил нито едно позвъняване от президента и хора от обкръжението му да направи едно или друго.

„ Със всяка замяна и всяка нелепост, които виждаме в последните дни, хората демонстрират все по-голяма непоносимост “, разяснява Петков. Той призна, че избира митинги и поредност от избори, в сравнение с алтернативата, която е безшумно плячкосване на страната. „ Най-добрият вид е непоклатимост и разцвет, само че не сме още там “, сподели още икономическият министър.

Трябва да изоставим мантрата „ всички са маскари “, сподели още Кирил Петков. Той посъветва депутатите с изключение на политически разногласия в Народното събрание, да стартират и гледането на оферти нов бюджет. В него има задоволително средства да реализиране на предизборните обещания, тъй като има работещ Национална агенция за приходите и увеличение на събираемостта на държавните средства, разяснява Петков.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР